Alkalmazás fejlesztés

Egyedi megjelenéssel rendelkező, gyors, biztonságos szoftverek!

Ha úgy érzi, hogy hatékonyabban is tudná végezni munkáját saját igényeire szabott szoftverekkel, akkor a legjobb helyen jár. Az általunk készített szoftverek funkciói a megrendelő kívánságai szerint vannak kialakítva, a szoftver intelligensen követi a munkafolyamatot, a munkával töltött idő így töredékére csökken. Adatai hatékonyan, rendszerezetten, biztonságosan vannak tárolva.

Alkalmazásaink nemcsak a legmodernebb technológiákkal készülnek (.NET 4-4.5), de kiemelt figyelmet fordítunk a megjelenésre, a felhasználói élmény fokozására is.

A kiforrott technológiának köszönhetően az alkalmazások gyorsak, konzisztensek, kezelésük könnyen megtanulható.

Az alkalmazások felhasználási területe hihetetlenül sokrétű. Bármely munkaterülethez lehet alkalmazást készíteni, amelynek lépései, folyamatai algoritmusokkal leírhatók. Ezek az alkalmazások magánszemélyek számára is nagyon hasznosak, hiszen a saját elképzeléseik szerint vannak megtervezve, úgy működnek, ahogy azt a felhasználó elvárja.

Legyen szó kommunikációról, munkafolyamat tervezésről, kapcsolattartásról, adatbázis kezelésről, nyilvántartásról, naplózásról, az asztali alkalmazásokat minden területen biztosítják a kényelmes és gyors munkavégzést a felhasználók számára. Segítenek a rendszerezésben, adattárolásban, tervezésben. A felhasználási területek száma végtelen.

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az asztali alkalmazásfejlesztés területén. Amennyiben egyedi alkalmazásra van szüksége, a legjobb helyen jár!

A Windows 8 megjelenésével együtt a Microsoft egy teljesen új designt vezetett be, amelyet először "metro", majd később "windows 8 stílus"-nak nevezett el. Lényegében a felhasználói felületet a végletekig leegyszerűsítették, ennek hatására a szoftver elemei átláthatóak, valamint megkönnyítik a szoftver használatát az érintőképernyős eszközökön. Egyedüli negatívum, hogy a Microsoft szétválasztotta az új stílusú alkalmazásokat a régi, jól ismert, ablakos megjelenítést használó alkalmazásoktól, így egymástól gyakorlatilag függetlenek.

Az általunk készített szoftverek új generációiban egyesítettük a hagyományos alkalmazások, valamint a Windows 8 stílusú alkalmazások előnyeit, ezeket összesítve egy olyan felhasználói felületet hozunk létre, ami minden felhasználói igényt kielégít, egyszerűen kezelhető, átlátható, interaktív, teljes egészében megfelel a kor követelményeinek. A szoftverrel végzett munka nem támaszt extra kihívásokat és nem okoz nehézségeket a felhasználók számára. Az alkalmazás felülete modern, élő csempékkel, navigációs ablakokkal, ribbon menüvel és számtalan egyedi elemmel felépítve, mely mind az egyszerűséget, átláthatóságot és a pozitív megjelenést szolgálja.


Cégünk az elsők között alkalmazza ezt a megoldást Magyarországon és a pozitív visszajelzések miatt tovább folytatjuk ennek a technológiának a fejlesztését.

Windows alkalmazás fejlesztés

Modern megjelenés

Az általunk készített szoftverek a hagyományos Windows alkalmazások és az új Windows 8 stílusú alkalmazások elemeiből építkeznek.

Felhasználóbarát felület

A szoftver elemei jól láthatóak, funkciójuk egyértelmű. A gondolosan megtervezett felépítés miatt a szoftver használata gyerekjáték.

Biztonsági funkciók

Az adatai többszörös biztonságban vannak, melyeket jelszóval védett adatbázisokban tárolunk. Ez érzékeny adatokat titkosítva tároljuk.

Széles paletta

A Microsoft .NET keretrendszer 2.0-tól egészen a legújabb 4.5.x verziókig fejlesztünk szoftvereket, az XP-től a Windows 8.1-ig.

Párhuzamos programozás

Szoftvereink háttérfolyamatai párhuzamosan szálakon futnak, így Ön további műveleteket végezhet, amíg a számítógép a háttérben dolgozik.

Intranet és internet

Távoli vagy helyi adatbázisokhoz történő kapcsolódás, belső hálózaton működő alkalmazások, internetes alkalmazások, adatcsere.

Windows szolgáltatások

Hibatűrő Windows és WCF szolgáltatások fejlesztése, együttműködés a kliens szoftverekkel Windows környezetben.

Adatbáziskezelő szoftverek

Szerver és kliens alkalmazások fejlesztése MySQL vagy SQL Server adatbázisokhoz. Rengeteg tapasztalattal és referenciával!

Technikai támogatás

Minden általunk készített szoftverre 1 év ingyenes technikai támogatástm, valamint minimum 1 év garanciát biztosítunk.

Kreativitás, tudás és tapasztalat a modern elvárásoknak megfelelően.
Néhány érv, hogy miért minket válasszon!

Már nem tudja használni elavult szoftvereit? Megoldjuk!

Szoftverek modernizálása

Rengeteg cégnél előfordulnak olyan esetek, hogy a Windows 98 vagy XP rendszerre készült szoftverek már kompatibilitási problémákba ütköznek a legújabb operációs rendszereken.

Mi újraprogramozzuk ezeket a szoftvereket a jelenlegi legújabb technológiák alkalmazásával, így egyrészt jóval gyorsabb és megbízhatóbb szoftvert fog kapni, másrészt a közeljövőben sem kell attól tartania, hogy szoftvere újra használhatatlanná válik, mert ugyan a jelenlegi legújabb Windows 8.1 operációs rendszer technikai támogatása "csak" 2023-ig tart , de még ezt követően is hosszú évekig használható marad a szoftvere a Windows 9 és azt követő új operációs rendszereken is.

Szoftvereink készítésénél interaktív, könnyen kezelhető, megbízhatóan működő vezérlőket használunk. Több éven át tartó tervezést és tesztelést követően ezek a vezérlők képezik szoftvereink építőelemeit, amelyek arra hivatottak, hogy a szoftver felhasználóinak igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a felhasználók igényeinek felmérésére, ötleteik megvalósítására. A szoftverrel végzett munka gyors, megbízható, a felhasználói felület könnyen kezelhető, átlátható.

Cégünk Microsoft Windows alapú szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A szoftvereket külön kategóriákba soroljuk az alapján, hogy milyen környezetben szeretnénk használni őket. A cég tevékenységi körének három fő irányvonalát az asztali (PC) alkalmazásfejlesztés, az okostelefonokra készített mobil alkalmazások fejlesztése, valamint a webes alkalmazásfejlesztés képezi.

Szoftvereink minőségét a legújabb Microsoft technológiák valamint évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkező kollégák munkája biztosítja.

Mi megbízunk a termékeinkben, ezért több éves garanciát biztosítunk, valamint hosszútávú ingyenes technikai támogatást nyújtunk megrendelőink számára.