Forradalmian új honlapok minden eszközre!

Reszponzív webdesign

Mára rengeteg eszköz van forgalomban, ami webes megjelenítésre alkalmas. A régi honlapok erre nincsenek felkészítve, nem alkalmazkodnak a képernyő mérezéhez.

Mi olyan honlapokat készítünk, amelyek az összes képernyőméreten megfelelően jelennek meg. Legyen szó laptopról, táblagépről, okostelefonról, vagy bármilyen más eszközről, a honlap alkalmazkodni fog a kijelző méretéhez.

Próbálja ki! Csökkentse a böngésző ablakának méretét vagy nézze meg okostelefonon a honlapot, máris látni fogja ennek a fantasztikus technológiának a képességeit.

Mit tudunk ajánlani Önnek?

Honlapkészítés

Letisztult megjelenés

A csillogó honlapok korszakának vége. A megjelenés nyugalmat sugároz a látogatók számára, akik örömmel töltenek időt honlapján.

Böngészőbarát kialakítás

Honlapja a böngészőspecifikus elemeket leszámítva egységesen jelenik meg az ismert böngészőkben.

Modern technológia

A legújabb technológiákat használjuk honlapja fejleszésénél: HTML5, CSS3, ASP.NET MVC5, SQL Server 2014, Entity Framework 6

Többnyelvű honlapok

Többnyelvű honlapjaink automatikusan felismerik a rendszerben használt nyelvet, nincs szükség nyelvválasztásra a betöltést követően.

Beléptető rendszer

Felhasználói nyilvántartására, jogosultsági rendszerek kialakítására fejlett, biztonságos beléptető rendszert biztosítunk.

Közösségi szolgáltatások

Bejelentkezés közösségi hálózatok használatával. Like gombok, közösségi adatfolyamok mind megteremtik a kapcsolatot honlapjával.

Adminisztációs rendszer

Többféle egyedi adminisztrációs rendszer kialakítására biztosítunk lehetőséget, hogy a honlapon lévő tartalom mindíg naprakész legyen.

Térképszolgáltatások

Többféle egyedi adminisztrációs rendszer kialakítására biztosítunk lehetőséget, hogy a honlapon lévő tartalom mindíg naprakész legyen.

Domain és tárhely szolgáltatások

Domain bérlés

Válasszon domain nevet honlapjához, a többit mi elintézzük. Nálunk mindent lehet: válasszon több mint 100 domain végződés közül.

Aldomain és parkoló domain

Az általunk megrendelt domainekhez korlátlan számú aldomain rendelhető. Meglévő domainek átirányítására is van lehetőség.

Tárhely

Windows alapú tárhelyek a fokozott megbízhatóság és sebesség érdekében. Automatikus biztonsági mentések, redundáns adattárolás, vírusvédelem.

Felhő szolgáltatás

A létező legjobb hely honlapja számára. A Microsoft Azure felhő szolgáltatás egyre elterjedtebb. Korlátlan tárhely, georedundáns adattárolás.

E-mail fiókok

Tárhelyeinken korlátlan számú e-mail fiókot igénybe vehet. Nincsenek extra költségek, ez mind az alapcsomag része.

Webmail

Leveleit bárhonnan elérheti a Webmail szolgáltatás segítségével. Nincs szükség levelező programra, leveleit a böngészőből is megtekintheti.

FTP szerver

Szolgáltatásainkhoz 1 GB ingyenes tárhely tartozik, ami tovább bővíthető. Menedzselje fájljait FTP kliens szoftverek segítségével.

Adatbázis

Adatbázisra van szüksége? Szervereinken korlátlan számú MySQL adatbázist igényelhet, valamint 1 db MSSQL adatbázist is dedikálunk az Ön számára.

SSL Certificate

Honjapjához SSL szolgáltatást igényelhet, ha azt szeretné, hogy a hálózati kommunikáció titkosított protokollon történjen.

Kreativitás, tudás és tapasztalat a modern elvárásoknak megfelelően.
Néhány érv, hogy miért minket válasszon!

Reklám kampányok és kereső optimalizálás

Látogató statisztikák

Havi riportokat készítünk a honlapjára látogató felhasználók számáról, lakhelyéről, használt böngészőről, eszközökről.

Adwords kampányok

Célunk, hogy minél több ügyfél látogasson el az Ön honlapjára. Gondosan megtervezett reklám kampányok a Google Adwords szolgáltatásával.

Reklámvideó készítés

Kiváló lehetőség, hogy termékeit egy rövid videóanyag formájában mutassa be ügyfelei részére. Full HD videóanyagok készítése.

Honlap elemzés

Van már honlapja, de a látogatók mégsem keresik fel? Első dolog, amit tehetünk, hogy részletes elemzést készítünk honapja állapotáról.

Onsite SEO

A keresőrobotok szöveges linkekre keresnek elsősorban. Honlapjaink keresőbarát URL kialakítással rendelkeznek.

Linképítés

A link építési kampány a legfontosabb eszköz, hogy egy adott weboldal jó helyezéseket érjen el a keresők találati listáin.

Grafikai szolgáltatások

Arculattervezés

Vállaljuk vállalkozások és magánszemélyek részére az internetes cégarculat kialakítását, kiemelt figyelmet fodítva a megrendelő igényeire.

Logó tervezés

Bízza rá kreatív tervező csapatunkra vállalkozása logójának megtervezését. Egyedi logók, amelyről mindenkinek az Ön vállalkozása jut eszébe.

Névjegykártya tervezés

A professzionális névjegykártya elengedhetetlen a sikeres ügyfélszerzéshez. Megtervezzük és el is készítjük kíváló minőségű névjegykártyáit.

Reklám anyagok

Reklámozni szeretné termékeit? Kíváló minőségű szórólapok, plakátok, óriásplakátok, brossúrák tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

E-mail sablonok

Küljön egyedi megjelenésű e-maileket ügyfelei részére. E-mail sablonok tervezését is vállaljuk levelező szoftveréhez.

Levélpapír tervezés

Készítse dokumentumait professzionálisan megtervezett sablon dokumentumok alapján, amelyek az Ön vállalkozásának arculatát tükrözik.