Automatizálni szeretné az Office -ban végzett munkát? Ez is lehetséges!

Munkafolyamatok automatizálása

Ha egy dokumentumkezelési feladat megoldása során úgy jutunk el az eredményhez, hogy ugyanazokat a műveletet többször kell manuálisan elvégezni, akkor az már nem hatékony!

A makrókról nagyon kevés információt találni, elsősorban azért, mert annyira speciális igények alapján készülnek, hogy azok szinte csak a megrendelőnek nyújtanak hasznos funkciókat a feladatok megoldására, egyszerűsítésére. A felhasználók viszont nem is tudják, hogy van egy ilyen lehetőség, amellyel automatizálhatják a korábban kézzel elvégzett munkáikat.

Ügyfeleink nagy része visszatérő megrendelő, hiszen felismerték azt a tényt, hogy ugyanazokat a feladatokat, amelyeket eddig emberi munkaerő által, ismétlődő, sablonos munkával lehetett csak elvégezni, most gyakorlatilag néhány kattintással megvalósíthatók. Nem kell órákig a gép előtt ülni, nem kell ugyanazokat a műveleteket ezerszer elvégezni, a makrót csak egyszer kell telepíteni, onnantól kezdve bármikor használhatja őket.

Cégünk Magyarországon szinte egyedüliként foglalkozik olyan szoftverek megírásával, amelyek az Office programokba beépülve kiegészítik a szülő alkalmazás funkcióit, kielégítik a felhasználó azon speciális igényeit, amelyekre az érintett alkalmazás alap helyzetben nem képes.

Elsősorban a Microsoft Office szoftvercsomag termékeihez kínálunk lehetőséget beépülő modulok fejlesztésére. Támogatott verziók: Microsoft Office 2007 -> 2013. A megrendelések alapján a Microsoft Word és Excel szoftverekhez készült kiegészítők a legelterjedtebbek.

Office makró fejlesztés

Office beépülő modulok fejlesztése

Office verziók

A Microsoft Office 2007 és későbbi verzióihoz készítünk beépülő modulokat, de extrém igény esetén korábbi veriókkal is foglalkozunk.

Egyszerű telepítés

Az elkészült beépülő modulokat egyszer kell telepíteni, ezen kívül semmi más teendő nincs, hogy a szoftvert rendszerébe integrálja.

Könnyű használat

Nincs szükség semmilyen külső szoftver futtatására, a beépülő modul az Office alkalmazással automatikusan elindul.

Modern technológia

Beépülő moduljaink már nem VBA-ban, hanem objektumorientált programozási nyelveken készülnek. Használatuk gyorsabb, megbízhatóbb.

Ribbon menü

Beépülő moduljainkhoz tartozó ikonok beépülnek az Office ribbon menübe, az ikonok külön fülön találhatóak, így könnyen elérhetőek.

Párhuzamos programozás

Szoftvereink háttérfolyamatai párhuzamos szálakon kerülnek végrehajtásra, így Ön a háttérműveletek végrehajtása alatt is dolgozhat az alkalmazásban.

Panelek

A szoftverhez tartozó grafikus interfészek panelek formájában jelennek meg. Az Office alkalmazás szerves részét képezik.

Adatbázis kapcsolat

Beépülő moduljaink könnyedén férnek hozzá adatbázisban szereplő adatokhoz. Az adatokat megjeleníthetik, módosíthatják.

Széleskörű funkciók

Automatikus PDF generálás, importálás, exportálás, nyomtatás, formázás, e-mail küldés, adatfolyamok kezelése. Szinte bármi lehetséges!