Modern

Fel vagyunk fegyverkezve!
A legújabb technológiákat állítjuk az Ön szolgálatába: .NET 4.5, HTML5, CSS3, ASP.NET MVC 5.2, SQL SERVER 2014

Megbízható

Nem sajnáljuk Önre a pénzt!
Termékeink a legújabb Microsoft Windows szervereken, valamint a Microsoft felhő szolgáltatásában, az Azure-ban futnak.

Rugalmas

Hosszú távra tervezünk!
Nem feledkezünk meg Önről az átadást követően, termékeinkhez 1 év ingyenes technikai támogatást biztosítunk.

Kompatibilis

5 év kompatibilitási garancia!
Szoftvereinkkel nem lesznek kompatibilitási problémák hosszú ideig. Honlapjaink megjelenése egységes az ismert böngészőkben.

Forradalmian új honlapok minden eszközre!

Reszponzív webdesign

Mára rengeteg eszköz van forgalomban, ami webes megjelenítésre alkalmas. A régi honlapok erre nincsenek felkészítve, nem alkalmazkodnak a képernyő mérezéhez.

Mi olyan honlapokat készítünk, amelyek az összes képernyőméreten megfelelően jelennek meg. Legyen szó laptopról, táblagépről, okostelefonról, vagy bármilyen más eszközről, a honlap alkalmazkodni fog a kijelző méretéhez.

Próbálja ki! Csökkentse a böngésző ablakának méretét vagy nézze meg okostelefonon a honlapot, máris látni fogja ennek a fantasztikus technológiának a képességeit.

Már nem tudja használni elavult szoftvereit? Megoldjuk!

Szoftverek modernizálása

Rengeteg cégnél előfordulnak olyan esetek, hogy a Windows 98 vagy XP rendszerre készült szoftverek már kompatibilitási problémákba ütköznek a legújabb operációs rendszereken.

Mi újraprogramozzuk ezeket a szoftvereket a jelenlegi legújabb technológiák alkalmazásával, így egyrészt jóval gyorsabb és megbízhatóbb szoftvert fog kapni, másrészt a közeljövőben sem kell attól tartania, hogy szoftvere újra használhatatlanná válik, mert ugyan a jelenlegi legújabb Windows 8.1 operációs rendszer technikai támogatása "csak" 2023-ig tart , de még ezt követően is hosszú évekig használható marad a szoftvere a Windows 9 és azt követő új operációs rendszereken is.

Szoftvereink készítésénél interaktív, könnyen kezelhető, megbízhatóan működő vezérlőket használunk. Több éven át tartó tervezést és tesztelést követően ezek a vezérlők képezik szoftvereink építőelemeit, amelyek arra hivatottak, hogy a szoftver felhasználóinak igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a felhasználók igényeinek felmérésére, ötleteik megvalósítására. A szoftverrel végzett munka gyors, megbízható, a felhasználói felület könnyen kezelhető, átlátható.

Cégünk Microsoft Windows alapú szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A szoftvereket külön kategóriákba soroljuk az alapján, hogy milyen környezetben szeretnénk használni őket. A cég tevékenységi körének három fő irányvonalát az asztali (PC) alkalmazásfejlesztés, az okostelefonokra készített mobil alkalmazások fejlesztése, valamint a webes alkalmazásfejlesztés képezi.

Szoftvereink minőségét a legújabb Microsoft technológiák valamint évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkező kollégák munkája biztosítja.

Mi megbízunk a termékeinkben, ezért több éves garanciát biztosítunk, valamint hosszútávú ingyenes technikai támogatást nyújtunk megrendelőink számára.

Automatizálni szeretné az Office -ban végzett munkát? Ez is lehetséges!

Munkafolyamatok automatizálása

Ha egy dokumentumkezelési feladat megoldása során úgy jutunk el az eredményhez, hogy ugyanazokat a műveletet többször kell manuálisan elvégezni, akkor az már nem hatékony!

A makrókról nagyon kevés információt találni, elsősorban azért, mert annyira speciális igények alapján készülnek, hogy azok szinte csak a megrendelőnek nyújtanak hasznos funkciókat a feladatok megoldására, egyszerűsítésére. A felhasználók viszont nem is tudják, hogy van egy ilyen lehetőség, amellyel automatizálhatják a korábban kézzel elvégzett munkáikat.

Ügyfeleink nagy része visszatérő megrendelő, hiszen felismerték azt a tényt, hogy ugyanazokat a feladatokat, amelyeket eddig emberi munkaerő által, ismétlődő, sablonos munkával lehetett csak elvégezni, most gyakorlatilag néhány kattintással megvalósíthatók. Nem kell órákig a gép előtt ülni, nem kell ugyanazokat a műveleteket ezerszer elvégezni, a makrót csak egyszer kell telepíteni, onnantól kezdve bármikor használhatja őket.

Cégünk Magyarországon szinte egyedüliként foglalkozik olyan szoftverek megírásával, amelyek az Office programokba beépülve kiegészítik a szülő alkalmazás funkcióit, kielégítik a felhasználó azon speciális igényeit, amelyekre az érintett alkalmazás alap helyzetben nem képes.

Elsősorban a Microsoft Office szoftvercsomag termékeihez kínálunk lehetőséget beépülő modulok fejlesztésére. Támogatott verziók: Microsoft Office 2007 -> 2013. A megrendelések alapján a Microsoft Word és Excel szoftverekhez készült kiegészítők a legelterjedtebbek.

Fedezze fel velünk a honlapok és alkalmazások új dimenzióit!

Legújabb munkáink

Alkalmazott technológiák