Rólunk

Kreativitás, tudás és tapasztalat a modern elvárásoknak megfelelően.
Néhány érv, hogy miért minket válasszon!

Profilok, fejlesztési irány

Korábban alkalmazott technológiák

Köszönjük érdeklődését! Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a webfejlesztés területén. 2012-ig az általunk készített honlapokat Linux szervereken üzemeltettük, a honlapok pedig PHP nyelven készültek. Ekkor úgy éreztük, hogy megrekedtünk egy szinten, a honlapok fejlesztési időt tekintve viszonylag lassan készültek el, tesztelésük nehézkes volt, valamint nem nyújtottak elég lehetőséget modern fejlesztési technológiák használatára.

Új szemlélet

Rohamos technológiai fejlődés: ez jellemzi jelen korunk társadalmát. Az informatikai ezen a területen jelentősen kiemelkedik. Az új igények következtében 2012-ben megvizsgáltuk annak lehetőségét, hogy ügyfeleink honlapjai számára jóval drágább Windows alapú szervereket biztosítunk, közel ugyanazon az áron, a honlapokat pedig ASP.NET -ben készítjük el az MVC tervezési minta használatával.

Mai legmodernebb technológia

Ez volt cégünk történetének legnagyobb szemlélet váltása. Az MVC keretrendszer a webfejlesztés területén jól bevált tervezési mintákat alkalmaz, amelyek meghatározzák egy honlap struktúráját. Alap állapotában is olyan biztonsági megoldásokat, valamint előre programozott funkciókat tartalmaz, amelyek kifejlesztése korábban jelentősen megnövelte a honlap készítés költségeit. A keretrendszer hónapról-hónapra fejlődik, növelve a sebességet, megbízhatóságot és rugalmasságot, törekedve arra, hogy maximálisan kielégítse a jelen kor webfejlesztéssel kapcsolatos igényeit. A honlapok készítésének költségeit, valamint a fejlesztési időt az új technológiák használatával jelentősen csökkenteni tudtuk.

Minőség és biztonság

Az általunk készített honlapok minőségét a Microsoft technológiák garantálják. Mivel mindkét fő fejlesztési területen jelentős tapasztalataink vannak, mára nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Microsoft alapú ASP.NET & ASP.NET MVC technológia a Microsoft Visual Studio fejlesztői környezet és a Nuget gyűjtemények használatával messze felülmúlja a konkurens megoldások által kínált lehetőségeket mind a felhasználók, mind pedig a fejlesztők számára. A felhasználók adatai biztonságban vannak a Microsoft legújabb SQL szerver adatbázis kezelő rendszereiben, az adatok biztonsági mentésére is kiemelt figyelmet fordítunk. Lehetőséget biztosítunk felhasználóink számára, hogy honlapjukat a Microsoft piacvezető felhő szolgáltatásában, az Azure-ban üzemeltessék, tovább növelve a megbízhatóságot, az adatok biztonságát és a sebességet. Adatai georedundánsan több adatközpontban is tárolva vannak, így még akkor sem kell aggóni, ha az egyik adatközpont szolgáltatásai teljesen kiesnek.

Kiváló megjelenés, reszponzív desing

Tapasztalataink szerint a mai modern honlapok megjelenését az egyszerűség, letisztult felületek, az átlátható kialakítás, valamint a szemkímélő színek és árnyalatok tökéletes kombinációja határozza meg. Ezeket a szempontokat mind figyelembe vesszük honlapja elkészítésénél, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, ami mind Önnek, mind a honlap látogatóinak elnyeri tetszését. A másik mérföldkő, ami miatt érdemes a mi szolgáltatásainkat választania, hogy Magyarországon az elsők között kezdtük el a reszponzív honlapok készítését. A reszponzív technológiáról bővebben itt olvashat. Röviden összefoglalva többé nem kell azon aggódnia, hogy honlapja okostelefonon vagy táblagépen hibásan vagy olvashatatlanul jelenik meg. Honlapjaink az összes létező képernyő méretre optimalizálva vannak egészen a legkisebb mobiltelefon kijelzőtől a Full HD monitorokig.

Böngészőbarát honlapok

Internet Explorer, Google Chrome, Firefox? Bizonyára tapasztalta már, hogy egyes honlapok megfelelően jelennek meg Internet Explorer-ben, viszonyt például Google Chrome-ban már elcsúsznak a honlap elemei (vagy fordítva). Emiatt sem kell többé aggódnia. Honlapjaink a böngészőspecifikus elemeket leszámítva egységesen jelennek meg a népszerű böngészőkben.

Technikai támogatás

Vállalkozásunk számára kiemelt fontosságú a technikai támogatás biztosítása az átadást követő időszakra is. Mi nem fogjuk Önt elfelejteni az átadást követően! Minden termékünkhöz 1 év ingyenes technikai támogatást biztosítunk. Hívjon minket bátran, vagy küldjön üzenetet!

Történelem

Munkatársaink minimum 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés területén. Az informatika rohanó világában nagyon nehéz lépést tartani az új technológiákkal. Mi azt a nézetet valljuk, hogy a modern fejlesztési technológiák minden téren előrelépést hoznak a felhasználók számára, legyen szó biztonságról, sebességről, valamint a megjelenésről. Éppen ezért a technológia fejlődésével mi folyamatosan tartjuk a lépést, minden esetben a létező legjobb és legmodernebb megoldásokat használjuk ügyfeleink szoftvereinek elkészítésénél.

Adatbiztonság

Osztjuk azt a nézetet, hogy a mai világban kiemelt hangsúlyt kell fektetni az adatok biztonságos tárolására. Az internet korszakában nap, mint nap digitális támadások érhetik a felhasználók számítógépeit, ezért az adatok biztonságának megteremtése kulcsfontosságú. A szoftvereinkben használt adatbázisok kiemelten védve vannak az illetéktelen módosításoktól és az adatok kiolvasása is csak megfelelő jogosultságok birtokában lehetséges. Az adatbázisban tárolt érzékeny adatok (pl. jelszavak) is több szintű védelemmel és titkosítással vannak ellátva, visszafejtésük lehetetlen.

Egyedi megjelenés

Design szempontjából szoftvereink folyamatos fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évtized során. A megjelenés a szoftver működését nem befolyásolja, viszont a szoftver felhasználóinak munkáját lényegesen kényelmesebbé, átláthatóbbá, egyszerűbbé teheti. A szoftvereinkben használt komponensek megjelenésére ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk. Igény esetén szoftvereink témája (megjelenése) változtatható, több, mint 10 megjelenítési sablon áll a felhasználók rendelkezésére, hogy kiválassza a leginkább megfelelőt.

Felhasználói felület elrendezése

Elrendezés tekintetében a Windows szoftverekben jól bevált irányelveket alkalmazzuk, kombinálva mindezt a felhasználók elképzeléseivel, ötleteivel. A szoftverrel végzett produktív munkát lényegesen befolyásolja az, hogy az elemek milyen logikai sorrendben vannak elhelyezve, egymással milyen függőségi kapcsolatban vannak, a munkafolyamat szemponjából melyek kiemelt fontosságúak és melyek nem. Ezeket mind figyelembe kell venni ahhoz, hogy a felhasználók hatékonyan, időveszteség nélkül tudják kezelni az alkalmazást. Arra törekszünk, hogy a szoftver ne csak pusztán lehetőséget adjon egy feladat megoldására, hanem a feladat végrehajtásának logikai sorrendjében kérje be az információkat, reagáljon a felhasználói paraméterekre.

Szoftverek felújítása

Régi szoftverek kompatibilitási problémáinak egyik megoldása az, ha a szoftvert újraprogramozzuk modern fejlesztői környezetben. A legfontosabb feladat ezeknél a szoftvereknél, hogy a ugyanazt a működést eredményezzék, mint az eredeti szoftver és felhasználói felületük is nagyon hasonló legyen, hiszen a szoftver felhasználói már egy régóta ismert, megszokott felületet várnak az újraprogramozást követően is. Nincs szükség arra, hogy egy teljesen új felületet tanuljanak meg kezelni. Természetesen minimális modernizálás a felületeket is érinti, de a komponensek elrendezést érintő kérdésekben törekszünk arra, hogy az új szoftver a lehető legjobban hasonlítson a régire.

Tesztelés, garancia

Nem létezik hibátlan szoftver, bármilyen magas színvonalon készülnek, soha nem lehet kizárni az esetleges hibákat. Elég csak arra gondolni, hogy nagy szoftvergyártó cégek (pl. a Microsoft) milyen rendszerességgel adnak ki javítócsomagokat termékeikhez. A szoftverfejlesztő cégek folyamatosan arra törekednek, hogy csökkentsék a hibák számát, ezért a szoftverek folyamatos tesztelésen mennek keresztül mind fejlesztői- mind éles környezetben. A szoftverek tesztelése nálunk több lépcsőben történik, melynek egyik fő fázisa a felhasználókkal közösen végzett funkciótesztelés. Bármilyen felmerülő hiba esetén a lehető leggyorsabban próbálunk megoldást nyújtani. Az általunk készített szoftverek automatikusan ellenőrzik a frissítéseket webszerveren keresztül, így Ön mindig értesülni fog arról, ha szoftveréből új verzió került kiadásra. Igény esetén szoftvereink automatikusan frissítik magukat. Minden szoftver termékünkre legalább 1 év garancia vonatkozik. Ezalatt az időszak alatt bármilyen felmerülő hibát díjmentesen javítunk.